Geef je bedrijf een online facelift

louise-viallesoubranne-5EhN4wbfvBc-unsplash

De website van je bedrijf heeft een functie in het behalen van je bedrijfsdoelen. De site zorgt voor je online aanwezigheid. Net zoals dat je graag in een net bedrijfspand wilt zitten, dat op een goed bereikbare plaats staat, moet ook de website de juiste uitstraling hebben en gemakkelijk te vinden zijn. Om dat te bereiken kun je een website laten maken Harderwijk. Daar is iExist gevestigd. Er werken mensen die alles weten over de ontwikkeling van websites. Op basis van een intakegesprek wordt er een voorstel gemaakt voor je website. Als dat je aanspreekt heb je enkele weken later een site die volledig is afgestemd op jouw bedrijf.

WordPress website

In het verleden werden er prachtige websites gemaakt in allerlei soorten systemen. Die sites zagen er soms prachtig uit en werkten prima. Het nadeel was, dat je voor het beheer van de site afhankelijk was van het bedrijf dat de site had gebouwd. Soms kon de site niet eens meer worden beheerd, als dat bedrijf stopte met zijn activiteiten. Bij WordPress zal je dat probleem niet hebben. Een WordPress website maken is specialistisch werk, maar het beheer kun je helemaal zelf doen. WordPress is bovendien zo’n algemeen en veelgebruikt systeem, dat er geen risico is op afhankelijkheid van partners.

Proces bij website ontwikkeling

Bij iExist gaat het erom dat er een website wordt ontwikkeld, die aansluit bij jouw wensen als bedrijf. Dat betekent dat de ontwerpers eerst meer willen weten over jouw bedrijfsfilosofie, werkwijze, doelen en drive. Op basis daarvan zullen zij met een idee voor de website komen. Als je daarmee akkoord bent, wordt het idee uitgewerkt in een voorlopig ontwerp. Als de vertaling van de ideeën jou aanspreekt kan het voorlopig ontwerp worden uitgewerkt tot een website. In alle stadia rondom het ontwikkelen van de website heb je volledige inspraak. Het wordt tenslotte jouw website.

Vorige

Waar moeten goede SEO teksten aan voldoen?

Volgende

Hier moet een zakelijke commercial aan voldoen