Linkbuilding inzetten om hoger in Google te komen

linkbuilding

Linkbuilding is het opbouwen van links naar uw website. Het is een geweldige manier om uw zoekmachine ranking te verbeteren, en het kan u ook helpen om meer bekendheid en verkeer te krijgen. Het is dus een slimme strategie om hoger in Google te komen en het wordt vandaag de dag als een erg belangrijke investering door bedrijven gezien op het gebied van online marketing.

Wat is linkbuilding nu precies?

Dus wat is linkbuilding? En wat levert het uw bedrijf in grote lijnen op? Het is het proces om andere websites naar uw site te laten linken, wat op een aantal manieren kan worden gedaan. De belangrijkste manieren waar tal van marketeers maar al te graag gebruik van willen maken, zijn hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • U kunt een artikel of blogbericht schrijven dat nuttig en informatief is, en vervolgens mensen die het lezen aanmoedigen om het te delen op sociale media of ernaar terug te linken op hun eigen website.
  • U kunt een artikel of blogbericht indienen bij een nieuwsaggregator op het internet, die uw inhoud zal verspreiden over zijn netwerk van websites, waardoor u meer bekendheid krijgt voor uw website.
  •  U kunt deelnemen aan sociale media door inhoud van andere bronnen te delen en hen te vragen of ze het goed vinden dat u dat doet (wat ze waarschijnlijk zullen doen).

Het gebruik van sociale media voor het stimuleren van linkbuilding activiteiten

U denkt er misschien niet meteen over na, maar het inzetten van sociale media voor het stimuleren van linkbuilding activiteiten is een erg slimme en erg strategische keuze. U beschikt op dit moment namelijk vast en zeker al van een eigen social media account. Maar wat levert het u nu precies op? Dit zal niet alleen helpen uw persoonlijke merk op te bouwen als iemand die om het werk van anderen geeft, maar het zal ook de kans vergroten dat inhoudsmakers uw materiaal ook zullen delen!

Maak altijd gebruik van slimme linkbuilding software en bespaar aardig wat tijd

Is het voor uw bedrijf de hoogste tijd om aan de slag te gaan met linkbuilding? Kies in dat geval wel voor slimme linkbuilding software. Dit kan u aardig wat tijd besparen en het proces blijft helder en overzichtelijk.

Vorige

Waarom een goed design voor jouw website belangrijk is

Volgende

Je producten verkopen in Duitsland, hoe zorg je voor goede marketing?